Okulumuzda bir eTwinning Projesi: Teknolojiyle El Ele

2023 Aralık Ayında Başlayan Teknolojiyle El Ele eTwinning projesi pandemi döneminde evden çıkamadığı için teknolojiye fazlası ile maruz kalmış çocukların teknolojinin faydalı yönlerini kullanırken zararlı yönlerinden uzak durması amacıyla başladı. Zeliha ve Lütfi Kulluk Anaokulu, Zeliha ve Lütfi Kulluk İlkokulu ve  Şükriye Onsun İlkokulu’nun ortaklığında kurulan proje, öğrencilerin teknolojinin faydaları kadar zararlarının da olduğunu, teknoloji bağımlılığından uzak durarak, sosyal hayattan zevk alarak, teknolojisiz oyunlar oynayarak teknolojinin faydalarından da yararlanmaları gerektiğini yaparak yaşayarak öğreten bir proje.

Proje öğrencilerin aktif katılımı ile uygulanmaya devam ediyor. Aralık ayından beri süren projede öğrenciler, şiirler yazarak, resimler ile sloganlar üreterek bilgiyi öğreniyor. Mart ayı itibari ile teknolojisiz de oyunlar oynayacak öğrenciler, projede eğlenirken öğreniyorlar.

Projeyi hazırlayan tüm öğretmenlere, proje çalışmalarında aktif rol alan öğrencilere teşekkür ederiz.

04.03.2024 39

04-03-202404-03-2024