Zeliha ve Lütfi Kulluk Anaokulu


Vizyon: Okul öncesi eğitimin hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, öz güveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Ayrıca, gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan, koruyan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: SABAHÇI GRUP: 7.30-12.30 ÖĞLENCİ GRUP: 12.30-17.30
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(332)248 19 26

Belgegeçer - (332) 248 1926

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://zelihavelutfikullukanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Erbay Sokak No2 İç Kapı No1 Selçuklu / KONYA

Öğretmen :8
Öğrenci :155
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri -

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Erbay Sokak No2 İç Kapı No1 Selçuklu / KONYA

Ulaşım Okulumuza Tramvay ile gelenler Özel İdare durağında inerek,Eyüp Sultan Caddesi´nden 150 metre yürüyerek veya Cumhuriyet Dolmuşları ile gelenler için Eyüp Sultan Caddesinden İstanbul yoluna doğru 120 m yürüyerek ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde olup,Konya Valiliğine uzaklığı 12 km,Selçuklu Kaymakamlığına uzaklığı yaklaşık 9 km´dir